Terug naar overzicht

Nieuwsbrief boomkwekerij - januari 2020

donderdag 6 februari 2020 - Lees hier het laatste nieuws over: De verschillende Microsoft Windows versies die geen updates meer krijgen en de release van de WinTree® CONNECT patch 11.

Diverse Windows versies worden niet meer geüpdatet!
Let op: Dit kan invloed hebben op WinTree®. 

Sinds14 januari krijgen de versies Windows 7 en/of Windows 2008/Windows2008 R2 geen updates meer van Microsoft. Wanneer er geen (veiligheids)updates meer beschikbaar zijn, kan dat een aanzienlijk risico in het gebruik betekenen. Problemen die zich mogelijk voordoen worden dan niet meer opgelost. Gebruikers van de versies Windows 7 en/of Windows 2008/Windows2008 R2 kunnen meldingen verwachten waarin aangegeven wordt dat support niet meer wordt verleend.

Bepaalde functies in WinTree® hebben samenhang met Windows. Werken met een verouderde en niet ondersteunde Windows-versie kan daarom tot storingen leiden.

WinTree® CONNECT patch 11 is beschikbaar!
WinTree® versie 8927.11 bevat o.a. een nieuw certificaat voor de elektronische aangifte omzetbelasting en wijzigingen ten aanzien van het btw-identificatienummer. De controle op btw-nummers is aangepast, zodat btw-nummers van o.a. zelfstandig ondernemers doorgevoerd kunnen worden.

Meer informatie? Klik dan hierDeel dit

Evenementen

  • 1 - 3 september
    Plantarium