Terug naar overzicht

WinTree® App - De Fust-functie

vrijdag 14 februari 2020 - Fustadministratie bijhouden via de App. Dat is nu mogelijk voor zowel inkomend als uitgaand fust! Alle fustsoorten zoals deze in WinTree® ingevoerd zijn, worden getoond.Wat kunt u precies met de Fust-functie?
Het fust kan geboekt worden via de loodslijst optie “Laden per werkbon” door een levering / werkbon te kiezen. Onderaan de levering / werkbon kan middels de handige calculator het aantal inkomend en uitgaand fust ingegeven en bevestigd worden.

De meest gebruikte fustsoorten worden bovenaan vetgedrukt weergegeven. De vetgedrukte weergave  geeft aan dat er (historie) boekingen verricht zijn op dit fustsoort. Alle overige fustsoorten worden onderaan weergegeven in een grijs lettertype. Op deze manier is snel inzichtelijk welke fustsoorten het meest gangbaar zijn, waardoor er snel en eenvoudig op het juiste fustsoort geboekt kan worden. 

Het fust kan ook eenvoudig geregistreerd worden via het menu Relaties. Zoek de betreffende relatie op en in het gegevens overzichtsscherm wordt onderaan de fustfunctie getoond. Fust boeken via het menu Relaties is ideaal wanneer er geen levering aanwezig is. 

Wat moet u regelen voordat u de Fust-functie kunt gebruiken?
De nieuwe functie is direct beschikbaar in de App. U hoeft geen update te installeren. Heeft u collega’s die de App nog niet eerder gebruikten? De installatie van de App regelt u via de App-store of Google-Play-store.

Wie kan de nieuwe functie gebruiken?
Om deze App-functie te kunnen gebruiken, moeten medewerkers daarvoor geautoriseerd zijn. U kunt via MijnTSD bevoegdheid geven aan collega's om deze App-functie te gebruiken. Wilt u meer licenties? Ook dit regelt u makkelijk via MijnTSD. 

Heeft u eventjes tijd om uw mening te geven?
Met zorg werken wij aan de App. Naast onze eigen expertise laten wij ons bij de ontwikkeling inspireren door onze relaties. Heel graag horen wij wat u van de WinTree® App vindt. Dit kan eenvoudig via de “feedback-knop” in de App. Deel dit

Evenementen

  • 1 - 3 september
    Plantarium