Terug naar overzicht

WinTree® App - Uitgebreid met filterfuncties

maandag 16 december 2019 - Een aantal filters is toegevoegd aan de functie Voorraad. Filteren op bijvoorbeeld aanwezige voorraad, ingekochte voorraad, het stadium, voorraad die onderweg is of zelfs fictieve voorraad behoort nu tot de mogelijkheden.

Veel van onze klanten hebben de WinTree® App actief op hun smartphone en maken steeds meer kennis met de voordelen van de verschillende functies. 

Upgrade App-functie na uw feedback:
Door middel van de feedbackknop in de App of door een e-mail te sturen, worden ervaringen over het werken met de WinTree® App met ons gedeeld. Deze informatie wordt gebruikt om functies verder te ontwikkelen. Een veel gehoorde wens is de mogelijkheid om een filterfunctie te kunnen gebruiken om sneller in de voorraad te kunnen zoeken.

Filtermogelijkheden:
Filteren op bijvoorbeeld aanwezige voorraad, ingekochte voorraad, het stadium, voorraad die onderweg is of zelfs fictieve voorraad behoort nu tot de mogelijkheden. Via het filter stelt u zelf in welke voorkeuren u heeft. De filterfunctie blijft actief totdat u uw filterinstellingen wijzigt of verwijdert. Door middel van weergave kunt u kiezen welke gegevens getoond worden, zoals bijvoorbeeld vrije of aanwezige aantallen en inkoopprijs en/of verkoopprijs.

Direct beschikbaar:
De nieuwe filterfunctie is beschikbaar voor iedere App-gebruiker die geautoriseerd is om de voorraad te mogen inzien en/of bewerken. 


Deel dit

Evenementen

  • 1 - 3 september
    Plantarium