Beheer Buitenruimte

Beheersoftware die is gemaakt door de mensen van de praktijk: inspecteurs en beheerders in de buitenruimte. Gericht op gebruiksgemak en snel werken, maar zonder beperkingen en met ijzersterke logboekfunctionaliteiten.

TSD BoomBeheer en TSD SpeelBeheer bieden overzicht in de beheerdata, hebben een lage leercurve en zijn met bijna 20 jaar beheerervaring uitgekiende producten. Voor beheer van golfbaan tot gemeente, van hovenier tot provincie; zodra het met bomen en spelen te maken heeft, vindt u in TSD een betrouwbare en innovatieve beheerpartner. 

beheer buitenruimte

TSD BOOMBEHEER

Boombeheer met de kracht van eenvoud!

Een goed doordachte werkvoorbereiding is de basis voor de toekomstige werkwijze binnen uw boombeheersysteem. De eenmaal gekozen weg voor de opbouw van een digitaal boombeheersysteem is voor de volgende tientallen jaren bindend. Iedere herstructurering of nieuwe opzet is alleen met hoge kosten te realiseren. 

TSD SPEELBEHEER

Speelbeheer met de kracht van eenvoud! 

Een functioneel speelbeheersysteem valt of staat met een juist geformuleerde visie en een gedegen speeltoestellenbeleid. Maar nieuwe normstellingen, wet- en regelgeving zorgen ervoor dat visie en beleid telkens bijgesteld moeten worden. Daarom vragen steeds meer gemeenten en speelbeheerders in Nederland om een speelbeheersysteem dat puur gericht is op het integraal beheren en efficiënt inspecteren van speeltoestellen en speellocaties.

Deel dit