Skip to content

DATAflor BUSINESS

Relatiebeheer, calculatie en documentmanagement voor de hoveniersbranche

DATAflor BUSINESS

Bespaar tijd, wees digitaal, wees mobiel

Het bewezen succesvolle softwarepakket voor groene professionals met projectadministratie, relatiebeheer, calculatie en documentmanagement in één systeem. De BUSINESS software voldoet aan alle speciale eisen in de groenvoorziening en ondersteunt uw ‘groene competentie’ door integratie van een uitgebreide plantencatalogus, inclusief kennisdatabase over de planten.

"Wij zochten een compleet digitaal pakket voor het optimaliseren van onze bedrijfsvoering. Dit bracht ons al snel in contact met TSD. Sinds 2014 werken wij met volle tevredenheid met zowel DATAflor Business als ontwerpprogramma landXpert. Met de apps TIME en CONNECT werken we ook buiten digitaal, dus papierloos. Zo dragen wij niet alleen bij aan een groenere bedrijfsvoering, maar worden ook de interne lijnen korter en transparanter."
BT Hoveniers

Voor elk groenbedrijf

DATAflor BUSINESS is geschikt voor elk bedrijf en groeit mee met uw type bedrijf. Het programma is er voor alle types groenprofessional: fijnhoveniers, hoveniers en grote groenvoorzieners.

Startend vanuit drie basisversies: BUSINESS Easy, BUSINESS Pro en BUSINESS Xpert. Er is altijd een versie die bij uw bedrijf past.

De basis van de bedrijfssoftware is identiek in alle pakketten: modern, krachtig en voorbereid op alle uitbreidingsmogelijkheden.

DATAflor Apps

DATAflor CONNECT app
DATAflor TIME app

Het kantoor in uw zak. Mobiel werken met de DATAflor-apps CONNECT en TIME, bespaart tijd. Met de DATAflor-app op uw smartphone, is het kantoor altijd en overal bij de hand.

Met de App CONNECT heeft u toegang tot uw BUSINESS-programma, online op de werklocatie. Alle gegevens zoals contacten, klantinformatie, bestekken, kostengegevens, enz. kunnen onderweg bekeken worden. Foto’s, video’s en spraakmemo’s kunnen met de smartphone op de werklocatie worden vastgelegd en opgeslagen in het project.

Op werklocatie of kantoor: alle documenten zijn altijd up-to-date en beschikbaar voor alle medewerkers. Dit maakt de communicatie tussen binnen en buiten eenvoudiger, sneller en comfortabeler.

Met de App TIME kunnen werktijden van individuele werknemers of teams snel en eenvoudig via de smartphone worden vastgelegd en bij het juiste project worden geboekt. TIME bespaart tijd door het snel boeken van gegevens op locatie: uren en machine-uren, leverbonnen, aankomst- en vertrektijden, etc.

De verzamelde gegevens vormen de basis voor de nacalculatie en controlling. De rapporten kunnen on-site worden ondertekend door de klant, de architect of de sitemanager.

De voordelen van DATAflor BUSINESS

Enkele bedrijven die gebruik maken van DATAflor BUSINESS

Nieuws

"DATAflor BUSINESS heeft voor ons heel veel voordelen. Het maakt papier overbodig, het is kostenbesparend en het beheert het volledige betalingsverkeer. Ook de ondersteuning is goed geregeld. Op vragen hebben we meestal binnen twee uur een antwoord en het systeem maakt automatisch een printscreen wanneer je een supportaanvraag doet, zodat de supportafdeling precies weet waar je je in het programma bevindt."
Jansen Hoveniers

DATAflor BUSINESS proberen?

Maak gebruik van de demo versie en ervaar zelf alle voordelen. Noteer uw gegevens, dan nemen wij contact met u op.

"DATAflor BUSINESS heeft voor ons heel veel voordelen. Het maakt papier overbodig, het is kostenbesparend en het beheert het volledige betalingsverkeer."
Ad Roks
Jansen Hoveniers