TSD Service afdeling

Professionele begeleiding

Samenwerking

Klanten van TSD zijn stuk voor stuk topsporters. Bedrijven met individuele ambities die software zien als een instrument om hun doelen te bereiken. Daarbij worden de mogelijkheden van de software maximaal benut en grenzen worden continu verlegd. In dit gezonde spanningsveld tussen klant en TSD helpdesk worden de meest uiteenlopende vragen beantwoord, hindernissen genomen en fundamenten gelegd voor verdere ontwikkeling.

Service professionals

TSD helpt u graag om de unieke eigenschappen en sterke punten van uw bedrijf optimaal te benutten. De juiste specialisten zorgen voor gebruikersondersteuning, opleidingen, implementatie en onderhoud van uw software. Zo kunnen uw medewerkers uitblinken in hún werk, ondersteund door de juiste IT-oplossing.

Voor vragen en ondersteuning op het gebied van automatisering kunt u de service afdeling benaderen via de klantenportal MijnTSD of door telefonisch contact op te nemen. Het TSD-team doet er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.

Aanbod

Voor groene professionals die zich richten op de boomkwekerijbranche, ontwerp, landschapsinrichting, tuinaanleg en -onderhoud heeft TSD geschikte software-oplossingen.

Waarom de service van TSD?

Software proberen?

Noteer uw gegevens, dan nemen wij contact met u op.

"Wij gebruiken al jaren BUSINESS en het tekenprogramma AutoCAD/ LANDXPERT van TSD naar volle tevredenheid. De helpdesk is snel en weet altijd een oplossing! "
Dhr. M. Rietbergen
Rietbergen Hoveniers