Skip to content

WinTree® App
Het verlengstuk van WinTree® op een smartphone

WinTree® App

De WinTree® App voor boomkwekerij is het verlengstuk van WinTree® software op een smartphone met eenvoudig en functioneel bedieningsgemak. De App is gekoppeld aan de WinTree® database, waardoor relevante en actuele bedrijfsgegevens altijd binnen handbereik zijn. Binnen en buiten zijn nu nog beter met elkaar verbonden. 

De App beschikt standaard over de functies:

  • Relaties
  • Voorraad
  • Loodslijst
  • Foto

Relaties

Alle contactgegevens van relaties uit WinTree® beschikbaar met een directe  koppeling naar de navigatiefunctie van de smartphone.


Introductie

Voorraad

voorraad_icon_3x

Direct informatie over de actuele voorraad in een overzichtelijke weergave. Met een makkelijke zoekfunctie en een duidelijke weergave van aantallen, maat, prijs en locatie per partij. De filterfunctie maakt het nog makkelijker om snel de gewenste informatie in beeld te hebben. Eenvoudig past u uw filters aan wanneer u snel andere informatie inzichtelijk wilt hebben.

Per partij zijn de specifieke details te zien. Ook is direct inzichtelijk hoeveel voorraad er in order of in levering staat en op welke datum geleverd moet worden. Detail informatie over uw voorraad altijd en overal bij de hand. Wijzigingen in de eigen voorraad kunnen via de App doorgevoerd  worden.  U switcht eenvoudig binnen een product tussen de diverse mutatie-opties. Diverse details kunt u wijzigen. Zoals bijvoorbeeld: aantal, maat, stadium, locaties, gereed datum, externe en interne tekst. Muteren wordt extra gemakkelijk door handige functies binnen de App, zoals bijvoorbeeld de ingebouwde calculator.Na de bevestiging is de gewenste wijziging voor alle gebruikers, binnen WinTree® of de App, direct beschikbaar. 

 

Loodslijst

Loodslijsten_3x

De App-functie Loodslijst maakt de samenwerking tussen binnen en buiten efficiënter. Verzamelen en vervolgens laden: organiseren door aansturing van de App. Kantoor- en loodsmedewerkers zijn op de hoogte van de vorderingen van het werk en communiceren eenvoudig met elkaar via een “App-functie”.

Papieren rompslomp in dit werkproces behoort hiermee tot het verleden.

De App-functie ondersteunt- Verzamelen per klant of locatie- Communicatie tussen kantoor, loods en veld- Weergave van de status van de werkzaamheden- Fust registreren per werkbon- Georganiseerd laden als het verzamelen klaar is- Snelle verwerking op kantoor

 

Foto

Get the picture: Foto’s in de WinTree® App!

Met de WinTree® App kunt u foto’s maken en eenvoudig koppelen aan uw assortiment of partij. U maakt de foto rechtstreeks met de WinTree® App of koppelt een eerder gemaakte foto uit uw galerij aan een product. De foto is beschikbaar binnen uw WinTree® bedrijfssoftware en kan ook snel gedeeld worden met anderen door bijvoorbeeld verzending via WhatsApp. 

Nieuws

WinTree® App in actie zien?

Noteer uw gegevens, dan nemen wij contact met u op voor een demo.