Skip to content

TreeCommerce® Messenger

Handelscommunicatie voor de boomkwekerijbranche

TreeCommerce® Messenger

De digitale snelweg voor boomkwekerijproducten en hét communicatiemiddel voor de boomkwekerijbranche. TreeCommerce® Messenger biedt een centrale plek voor het beheren, versturen en ontvangen van actueel aanbod met foto’s.

Handelsnetwerk

TreeCommerce® Messenger is voor veel boomkwekerijbedrijven inmiddels onmisbaar. Het is bijzonder gemakkelijk in gebruik en door iedereen te gebruiken, ongeacht het voorraadsysteem waar mee gewerkt wordt.

Bij bedrijven die met de WinTree® software werken is het volledig geïntegreerd en standaard beschikbaar. Voor bedrijven die met een ander systeem werken is de voorraad razendsnel via Excel in het systeem te uploaden.

Het enige dat u hoeft te doen is een connectie maken met handelsbedrijven die uw voorraad mogen inzien. U bouwt hierdoor snel een handelsnetwerk op, waarbij u zelf de touwtjes in handen houdt. Uw voorraad is actueel, voorzien van een foto en een passende prijs, waardoor het gericht aangeboden kan worden. Handelspartijen kunnen op deze manier snel en gericht inkopen. TreeCommerce® Messenger biedt u een platform met veel potentiële afnemers en maakt dit een stuk gemakkelijker.

Introductie

Eenvoudig overzicht

Alle belangrijke zaken zoals gegevens van de handelspartners, de verzonden berichten en de ontvangen orders staan overzichtelijk bij elkaar. Het systeem is eenvoudig te bedienen en interactief voor kweker en koper. Met één overzichtelijk berichtencentrum is het eenvoudig communiceren.

Snelle communicatielijnen met uw handelsnetwerk, wie wil dat nu niet?

De voordelen van TreeCommerce®

Enkele bedrijven die gebruik maken van TreeCommerce® Messenger

TreeCommerce® proberen?

Noteer uw gegevens, dan nemen wij contact met u op.

"Snelle verwerking van aanbodsinformatie is in deze tijd cruciaal voor ons. Onze leveranciers kunnen onze inkoop sneller verwerken dankzij TreeCommerce® Messenger, omdat ze niets meer hoeven in te typen."
Dhr. G. Heideveld
Heideveld BV