Skip to content

Consultancy

Begeleiding door ervaren consultants

Snelle en soepele implementatie

Aan de slag met onze producten betekent een samenwerking voor lange tijd. De implementatie van onze software nemen wij daarom heel serieus. Van de keuze voor het juiste softwarepakket tot de opleiding van de mensen die er dagelijks mee aan de slag zullen zijn. Ervaren consultants weten als geen ander hoe zij u en uw mensen het beste kunnen begeleiden.

Wij helpen u graag om TSD-software optimaal te benutten zodat uw bedrijfsproces maximaal ondersteund wordt door de mogelijkheden die automatisering u kan bieden. Na een gedegen inventarisatie, ons advies en uw keuzes op basis van ons advies gaan we samen aan de slag. Als de basisinrichting is voltooid, begeleidt uw vaste consultant u en uw medewerkers. Trajecten waar onze specialisten u met hun deskundigheid bijstaan zodat uw medewerkers uitblinken in hun werk, ondersteund door de juiste IT-oplossing.

Projecten

De wereld staat niet stil en automatiseringsbehoefte is in de loop van jaren sterk gegroeid en de mogelijkheden hebben zich sterk ontwikkeld. Zo ook de ontwikkeling van onze producten. Denk bijvoorbeeld aan een webshop, gekoppeld aan WinTree® administratie of het toepassen van apps. Consultants van TSD begeleiden implementatieprojecten van A tot Z én denken met u mee. Hierbij worden zij weer ondersteund door een team van ervaren technisch specialisten.

De voordelen van een consultant

Consultant over de vloer?

Maak een afspraak met onze softwarespecialisten.

"Snelle en professionele assistentie bij problemen."
Dhr. J. Warmerdam
Planta Groencentrum B.V.