Skip to content

Software-oplossingen voor boomkwekerij en groen­voorziening

Laat uw groenbedrijf bloeien

TSD is de totaalleverancier van software-oplossingen voor boomkwekerij en groenvoorziening. Al jaren is TSD-marktleider op het gebied van boomkwekerij software! Door het leveren van innovatieve en krachtige software, sinds 1981, hebben wij in de afgelopen jaren veel branchekennis opgedaan. Laat ook uw bedrijf bloeien en kies voor de kwaliteit van TSD.

Boomkwekerijbranche

Slimme software voor werkzaamheden in boomkwekerijen, plantenkwekerijen, handelsbedrijven 

WinTree® 

Voor de boomkwekerijbranche bieden wij de WinTree® CONNECT software waarin al die elementen die van belang zijn voor een voorraad- en verkoopadministratie binnen boomkwekerijproductie en – handelsbedrijven opgenomen zijn. De WinTree® App is gekoppeld aan de WinTree® database, waardoor relevante en actuele bedrijfsgegevens altijd binnen handbereik zijn. Binnen en buiten zijn nu nog beter met elkaar verbonden.

TreeCommerce® 

Met TreeCommerce® Messenger, het communicatiemiddel oor de boomkwekerijbranche, biedt TSD een centrale plek voor het beheren, versturen en ontvangen van actueel aanbod met foto’s. Het middel om digitaal orders en afroepen te verwerken. Eenvoudig te bedienen en interactief voor kweker en koper. Via de portal op de website en vanuit de administratie in WinTree® bij productie- en handelsbedrijven. Een digitale snelweg voor boomkwekerijproducten.

Hoveniersbranche

Voor groene professionals die zich richten op ontwerp, landschapsinrichting, tuinaanleg en -onderhoud heeft TSD geschikte software-oplossingen.

3DTUIN Designer

Met 3DTUIN Designer haalt u een krachtige en zeer gebruiksvriendelijke ontwerptool in huis, waarmee u elk ontwerp tot leven kunt brengen. Het pakket stelt u in staat om snel en eenvoudig te schakelen tussen 2D en 3D weergave en het tuinontwerp is makkelijk om te zetten in een 3D film, waarmee u  gegarandeerd een onvergetelijke indruk maakt in presentaties aan uw klanten.

Waarom software van TSD?

Software van TSD in de praktijk

Software proberen?

Noteer uw gegevens, dan nemen wij contact met u op.

"Met software van TSD hebben we ons hele bedrijfsproces in beeld."
Ralf Vaessen
Herman Vaessen B.V.