Skip to content

Software voor groen­specialisten

Gemaakt in Zwolle

Over ons

Door het jarenlang leveren van innovatieve en krachtige software aan de groene sector heeft TSD in de afgelopen 40 jaar een schat aan kennis van de branche en de specifieke zaken daarbinnen opgedaan. Dit, aangevuld met goede banden met brancheorganisaties én de groene achtergrond van een groot aantal van de medewerkers, maken TSD tot een onderscheidende ICT-dienstverlener voor boomkwekerij- handelsbedrijven, de hovenier, tuinontwerper en groenvoorziener. Administratieve processen & ICT, systeembeheer en opleiding: TSD is kennispartner.


Deskundige ICT-Partner
TSD ondersteunt de groene professional door de toepassing van moderne technieken en het door ontwikkelen van ICT-oplossingen. Voor de brede groene sector richt TSD zich op ICT-oplossingen die staan voor efficiëntie, tijdwinst en het ontzorgen van de groene professional. 

In meer dan 8 landen in Europa en Noord-Amerika wordt gebruik gemaakt van de WinTree® software. TSD is in Nederland marktleider op het gebied van software voor de boomkwekerij. De hovenier, tuinontwerper en groenvoorziener ondersteunt TSD met zowel bedrijfs- als designsoftware. De groene professional vindt een deskundige ICT-partner in TSD.

Werkwijze

Ons team

Janine Hilgenkamp

Purchase & Logistiscs manager

tamara doornwaard

Marketing Coordinator

Gideon harlingen

customer succes
Coordinator

Frank Rommens

software specialist / consultant

Edwin Puttenstein

Software Specialist / 
Consultant

Kom werken bij TSD

‘Groen’ staat vaak voor Duurzaam, Verantwoord en Toekomstgericht. Onze klanten werken in het echte groen; dagelijks tussen bomen en planten. Wij ondersteunen onze klanten met bedrijfssoftware. ICT-oplossingen in het ‘Groen’; hoe cool is dat?!

Wij, TSD, ontwikkelen en onderhouden al jaren software voor bedrijven in de groene sector, waarmee we binnen de boomkwekerijbranche zelfs marktleider in Nederland zijn. Onze software, WinTree® CONNECT, is bedrijfssoftware mét Apps en aansluiting op een digitaal communicatie platform waarmee onze klanten met elkaar zaken kunnen doen. Met onze IT-producten en dienstverlening richten wij ons op efficiëntie en kwaliteit waarmee onze zich klanten vertrouwd en “ontzorgd” voelen.

Binnen het TSD-team heerst een informele werksfeer waarbij we open communicatie en korte lijnen belangrijk vinden. Ons team bestaat uit ongeveer 25 mensen. Ongeveer? Ja, frequent hebben we namelijk gedurende een aantal maanden meer mensen in huis. Op verschillende afdelingen zijn regelmatig stagiairs te vinden. We hebben verstand van ons vak en zijn trots op ons bedrijf en de producten en diensten. 

Partners

TSD werkt samen met enkele partners in automatisering, variërend van dealerschappen met buitenlandse bedrijven tot binnenlandse leveranciers en adviseurs. Enkele van deze partners maken reeds vele jaren krachtige software voor groenbedrijven in eigen land. TSD verzorgt de distributie, opleiding en ondersteuning daarvoor in Nederland en België. Ook koppelingen tussen software van TSD en die van partners vormen samen slimme software-oplossingen. 

Voor de optimalisatie van software voor hoveniers, groenvoorzieners en landschapsontwerpers werken we o.a. met onderstaande leveranciers: