Oplossingen

 • Projectadministratie

  Groene professionals willen doen waar ze goed in zijn: hun vak. Dat vraagt om software die meedenkt, meewerkt en meegroeit. TSD biedt onder andere professionele projectadministratie voor groene vakmensen. De kortste weg van offerte naar order en factuur.

  Lees meer >

 • Bedrijfsadministratie

  WinTree® is de basis voor uw automatisering en koploper als het gaat om administratieve software voor de boomkwekerij. Alle WinTree® producten zijn in modules opgebouwd. Dit stelt u in staat met standaardonderdelen een pakket op maat aan te schaffen.

  Lees meer >

 • Internetoplossingen

  Een goed werkende koppeling tussen uw administratie en uw website kan u veel werk uit handen nemen. Het centraal beheren van artikelgegevens en foto's en de automatische verwerking van offerte aanvragen en orders helpen u online succesvol te zijn.

  Lees meer >

 • Vraag en aanbod

  TreeCommerce: Meer handel, minder moeite

  TreeCommerce is hét online communicatieplatform voor de boomkwekerijbranche. Een centrale plek voor het beheren en versturen van aanbiedingslijsten met foto's. Eenvoudig te bedienen en interactief door koppelingen met de systemen van productie- en handelsbedrijven.

  Lees meer >

 • Ontwerpen

  Groenontwerp voor professionals. Van tuin tot landschap, van groen tot grijs. TSD biedt met slimme ontwerpgereedschappen een tijd- en kostenbesparende oplossing voor tuin- en landschapsarchitectuur.

  Lees meer >

 • Online back-up en monitoring

  TSD levert niet alleen de applicaties voor de groene & civiele branche. We kunnen ook een gedegen advies geven op het gebied van automatiseringsoplossingen in de ruimste zin van het woord.

  Lees meer >

 • Etikettering

  Print uw eigen etiketten. Uw eigen etiketten printen met plantinformatie, prijs, en barcode. Het kan nu allemaal, vanuit diverse software programma's van TSD.

  Lees meer >

 • Boekhouding

  Geautomatiseerd boekhouden op een overzichtelijke en efficiënte manier. WinTree® Financiële Administratie is een volwaardig Windows programma dat alle onderdelen bevat voor het beheer van financiën.

  Lees meer >

Deel dit

Onze klanten