Online back-up en monitoring

TSD levert niet alleen de applicaties voor de groene & civiele branche. We kunnen ook een gedegen advies geven op het gebied van automatiseringsoplossingen in de ruimste zin van het woord.

Van een stand-alone PC tot complexe netwerken met verbindingen naar diverse (buitenlandse) locaties, door de kennis van onze goed opgeleide medewerkers bent u verzekerd van een advies op maat. 

Online back-up

Dataverlies en daarmee samenhangende kosten is het laatste waarop u zit te wachten. Daarom biedt TSD u een totaal automatische online back-up oplossing aan tegen een tarief per kwartaal. 

Met online back-up heeft u 24 uur per dag toegang tot uw bedrijfskritische data. Er wordt online een kopie (back-up) van uw bedrijfsgegevens overgebracht naar beveiligde servers, zogenaamde datacenters. 

Online monitoring

Geen zorgen, wij houden uw netwerk in de gaten! Door de toegenomen rol van automatisering zijn bedrijven de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van het goed functioneren van hun automatiseringsomgeving. De kosten en gevolgen van uitval en stilstand zijn hierbij fors toegenomen. Informatie is immers steeds vaker digitaal opgeslagen en de ICT omgeving wordt steeds vaker gebruikt in de communicatie met relaties. Steeds meer bedrijven en instellingen kiezen ervoor om bij het beheer van hun ICT omgeving assistentie in te roepen van TSD.

Deel dit