Projectadministratie

Groene professionals willen doen waar ze goed in zijn: hun vak. Dat vraagt om software die meedenkt, meewerkt en meegroeit. TSD biedt onder andere professionele projectadministratie voor groene vakmensen. De kortste weg van offerte naar order en factuur.

projectadministratie 

Een bedrijf aansturen is meer dan alleen zeggen wat je medewerkers moeten doen. Het komt aan op planning, inzicht in debiteuren en crediteuren en weten wat er speelt in de markt, in het bedrijf en onder je mensen. Ervaring, goede en minder goede contacten en cijfers kunnen helpen je deze informatie te leveren, zodat je het gekozen beleid kunt voortzetten of aanpassen, op elk gewenst moment. Hoe kom je aan die informatie, het ultieme gereedschap om je onderneming te leiden?

Het grootste deel van de bedrijfsinformatie die nodig is om een onderneming te sturen, komt voort uit de geboekte resultaten. Achteraf dus. Wil je daar niet op wachten, dan heb je een systeem nodig dat jou als manager real time kan voorzien van de actuele stand van zaken binnen het bedrijf. Zo’n systeem moet dan ook wel alles kunnen registreren, makkelijk in het gebruik zijn voor de mensen die ermee werken en betrouwbare informatie leveren. In de internationale markt van groene professionals wordt vaak gekozen voor de projectadministratie van DATAflor Business. TSD is in Nederland en België al meer dan 10 jaar leverancier van dit systeem dat zowel voor kleine als grote ondernemingen handige gereedschappen biedt. Van het registreren en beheren van het eerste klantcontact tot aan de presentatie van de uiteindelijke operationele bedrijfsresultaten.

Door als bedrijfsleider of eigenaar te kiezen voor DATAflor Business, haal je het meest complete gereedschap in huis voor het vastleggen van klant- en leverancierrelaties, het opstellen en veelzijdig calculeren van offertes en de mogelijkheid om eenvoudig of zelfs automatisch te factureren. Voor elk programmaonderdeel kun je specifieke wensen en opmaak instellen, zodat elk document, voor interne of externe doeleinden, er perfect uitziet en voldoet aan je bedrijfsstandaard.

Met de eenduidige bediening van elk programmaonderdeel weten je medewerkers snel hun weg te vinden in de software. Het systeem is logisch van opbouw, zodat het maken van offertes, bestellijsten, planningen, facturen en mailings je bedrijf kan dienen in plaats van andersom. Door deze gestructureerdheid van de juiste projectadministratie, tover je DATAflor Business om tot het meest nuttige managementinformatiesysteem voor je bedrijf. Vanaf de eerste dag levert het de resultaten van je inzet en toont het precies waar je kansen en uitdagingen liggen. Met de juiste gegevens op elk moment, kan ook jouw bedrijf succesvol aangestuurd worden.

Voor de optimalisatie van software voor hoveniers en groenvoorzieners werkt TSD samen met leveranciers in tuinmaterialen:

  • Welles Hout 
  • Wildkamp
  • Buiter Beton
  • Tuinvisie 
  • Olaf Nijenkamp
  • Bas Middeldorp
  • D'Ouwe Steen
  • Dyka
Deel dit