Vraag en aanbod

TreeCommerce: Meer handel, minder moeite

TreeCommerce is hét online communicatieplatform voor de boomkwekerijbranche. Een centrale plek voor het beheren en versturen van aanbiedingslijsten met foto's. Eenvoudig te bedienen en interactief door koppelingen met de systemen van productie- en handelsbedrijven.

Het platform biedt u alle opties om snel aan de slag te kunnen. U verstuurt uw aanbodslijsten op maat naar uw klant. TreeCommerce heeft een slim en zelflerend systeem dat de communicatie tussen handelspartners versoepelt. Traditionele struikelblokken als verschillende maten en een ontbrekende standaard vormen geen enkel probleem meer. uw gegevens zijn veilig opgeslagen in de cloud en altijd beschikbaar. Voor TreeCommerce betaalt u een voordelige, jaarlijkse abonnementsprijs. 

Bespaar tijd & geld

Aanbodlijsten met foto's verspreid u vanaf nu sneller en gemakkelijker. Diverse algemene en klantspecifieke aanbodslijsten beheert en actualiseert u op één plek. U kunt bestellingen en afroepen via TreeCommerce Messenger moeiteloos importeren in WinTree®. Daarmee wordt handmatige invoer overbodig. Orderverwerking was nog nooit zo eenvoudig. 

Eenvoudig overzicht

TreeCommerce is zo opgezet dat u alle belangrijke zaken in een oogopslag kunt zien. Alle gegevens over uw handelspartners, de verzonden berichten, aanbodslijsten en bijbehorende foto's zijn direct zichtbaar. 

Bedien uw klant op maat

U kunt uw aanbodslijst verspreiden als bericht dat kan worden ingelezen in de database van uw klant, als Excel-spreadsheet of als een e-mail met opmaak. Op die manier bent u in staat uw klant op maat te bedienen.


Voor meer informatie ga naar www.treecommerce.com

Deel dit