De Kuil Nurseries bv

Boomkwekerij De Kuil is 20 jaar geleden begonnen met productie. Naar mate de jaren vorderden werd de boomkwekerij die van oorsprong alleen productie deed steeds meer een handelskwekerij.
Met deze nieuwe ontwikkelingen was het bedrijf ook toe aan een nieuw softwarepakket die met het bedrijf mee kon groeien.

In de beginjaren dat de boomkwekerij met Handel werkte voldeed het infogroenpakket aan de wensen, maar al gauw waren de grenzen van de software bereikt en wilden we meer functionaliteiten. Dit betekende dat het softwarepakket uitgebreid moest worden of dat er een complete overstap naar geheel nieuwe software zou moeten plaatsvinden. Met het oog op de ambities van het bedrijf, de groeimogelijkheden en de kwaliteit die wij willen leveren, is er gekozen om met een nieuwe boomkwekerij software te gaan werken, namelijk WinTree® van TSD.

Binnen een maand is het nieuwe pakket geïmplementeerd. De medewerkers waren snel aan het nieuwe programma gewend, mede doordat het programma zo gebruiksvriendelijk is. Inmiddels werken we nu een jaar met WinTree®. We zijn zeer tevreden over de functionaliteiten en we zijn zelfs al toe aan uitbreidingen om nog meer mogelijkheden van de software te verkennen. Binnenkort gaan we onder meer starten met scannen binnen het bedrijf.

Echte concrete voordelen van het WinTree® software pakket, voor ons, zijn:
  • Mogelijkheid om makkelijk met marges te werken.
  • Er kunnen allerlei lijsten uitgedraaid worden, waardoor men inzicht krijgt in de prestaties van afdelingen. Dit zorgt ervoor dat de interne organisatie efficiënter en effectiever gestructureerd kan worden.
  • Het inlezen van voorraadlijsten gaat zeer snel. Ten opzichte van het vorige pakket waar voorraad per regel overgenomen moest worden, kunnen we nu makkelijk complete lijsten importeren in WinTree®.
De samenwerking met TSD verloopt zeer soepel. De medewerkers zijn professioneel en dragen de programmakennis op een juiste manier over. Het serviceniveau is hoog. TSD is voortdurend bezig met productontwikkeling en maakt hierbij graag gebruik van de praktijkkennis van haar klanten.

Een jaar geleden stond ik voor een keuze: of doorgaan met het oude pakket of overstappen naar TSD. De keuze was hierin vrij snel gemaakt. TSD staat voor kwaliteit, net als De Kuil Nurseries.”

Hans van Strijdhoven, De Kuil Nurseries B.V. 
Deel dit

Samenwerking met TSD

Wij streven naar een langdurige klantrelatie, waarbij wij u helpen succesvoller te zijn met behulp van onze software.