Huverba B.V.

Huverba is leverancier van bomen, heesters en boomkwekerij artikelen gevestigd in Opheusden. Een 4e generatie familiebedrijf, bouwend op 80 jaar ervaring met een eigen boomkwekerij van 140 ha. die haar ambitie verwoordt in de zin: "Growing for the future".

Jerphaas Rustenhoven zegt: "Het gehele orderproces is ondergebracht binnen WinTree® van offerte, order, rooilijsten, loodslijsten tot en met de factuur. Met behulp van slimme oplossingen binnen WinTree® hebben wij na de overstap op WinTree® Bedrijfsadministratie 1,5 FTE kunnen besparen.

WinTree® sluit volledig aan op de behoefte, omdat het pakket op een eenvoudige wijze toegespitst kan worden op het bedrijf. Middels losse modules is het pakket eenvoudig naar behoefte uit te breiden.

De medewerkers bij TSD zijn gedreven mensen met passie voor hun werk. Het is tevens plezierig dat de mensen van TSD kennis hebben van boomkwekerijproducten en hiervoor de juiste oplossing en toepassingen kunnen aanbieden. Er worden hierdoor geen overbodige vragen gesteld. Ook zijn de medewerkers bij TSD erg flexibel ingesteld en denken ze goed mee in concrete en structurele oplossingen."
Deel dit

Samenwerking met TSD

Wij streven naar een langdurige klantrelatie, waarbij wij u helpen succesvoller te zijn met behulp van onze software.