Cursussen

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende. Het Coronavirus bereikt steeds meer mensen en (voorzorg)maatregelen worden door de overheid sterk gestimuleerd. Wij stellen u graag op de hoogte van de preventieve maatregelen die wij hebben genomen, waarbij de veiligheid en gezondheid van mensen centraal staat. Deze maatregelen gelden, behoudens tussentijdse aanpassingen, in ieder geval tot 20 mei 2020.  

Tot in ieder geval 20 mei 2020 zullen onze medewerkers geen klanten bezoeken en zullen wij ook geen relaties uitnodigen bij ons op kantoor. In deze periode zullen wij u via remote-ondersteuning bijstaan en op die manier kunnen we ook ander soort werkzaamheden voor u uitvoeren. Er zijn diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld onlinetrainingen of consultancy op afstand, die nu uitkomst kunnen bieden. 
 
Als we u kunnen ondersteunen, dan staan wij voor u klaar.Cursus Data Aanmelden
Klassikale lesdag: Basiscursus 3DTUIN Designer Meer informatie Neem contact op voor data:
via 038-8505050 of e-mail naar info@tsd.nl
Klassikale lesdag: Vervolgcursus 3DTUIN Designer  Meer informatie Neem contact op voor data:
via 038-8505050 of e-mail naar info@tsd.nl
Deel dit

Online training

Direct voordeel met nieuwe kennis
Een specialist van TSD helpt u graag om meer uit uw software te halen. Een online kennissessie is een zeer doeltreffende manier om zonder grote tijdsinvestering kennis te vergroten. Voor een specifiek onderwerp of om nieuwe of verbeterde functionaliteiten binnen de software te ontdekken. Tijdens de sessie heeft u de mogelijkheid om uw specifieke vragen direct te stellen aan een softwarespecialist. Training, zonder reistijd en –kosten, met vernieuwde kennis die u direct in de praktijk kunt gebruiken. 

Wij bieden meerdere online trainingen aan. Vraag naar de mogelijkheden!


Ontwerpen in 3D?

Probeer het nu zelf en vraag een demo versie aan!
Ga naar www.3dtuindesigner.nl