Software

 • WinTree® CONNECT verbindt

  Vanaf juli 2019 is WinTree® CONNECT beschikbaar. Deze WinTree® software biedt vele vernieuwingen, zoals bijvoorbeeld de inrichting van het nieuwe plantenpaspoort die vanaf 14 december a.s. verplicht is, maar bevat ook standaard een WinTree® App licentie en een TreeCommerce® Messenger 2.0 account.

  Lees meer >

 • WinTree®

  WinTree® is modulair opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk om instellingen snel aan te passen en extra modules aan te zetten om mogelijkheden toe te voegen aan uw programma.

  Lees meer >

 • WinTree® App

  De WinTree® App voor de boomkwekerij is het verlengstuk van WinTree® software op een smartphone met eenvoudig en functioneel bedieningsgemak. De App is gekoppeld aan de WinTree® database, waardoor relevante en actuele bedrijfsgegevens altijd binnen handbereik zijn. Binnen en buiten zijn nu nog beter met elkaar verbonden.

  Lees meer >

 • TreeCommerce®

  TreeCommerce® is hét communicatiemiddel voor de boomkwekerijbranche. Een centrale plek voor het beheren en versturen van aanbiedingslijsten met foto`s en hét middel om digitaal orders en afroepen te verwerken. Eenvoudig te bedienen en interactief voor kweker en koper. Via de portal op de website en vanuit de administratie in WinTree® bij productie- en handelsbedrijven.

  Lees meer >

 • DATAflor BUSINESS

  Software gericht op projectadministratie en ontwerp! BUSINESS is het bewezen succesvolle softwarepakket voor groene professionals met projectadministratie, relatiebeheer, calculatie en documentmanagement.

  Lees meer >

 • DATAflor BUSINESS Apps

  Een verzameling apps, die de binnendienst op kantoor met de uitvoerder of ploegleider verbindt.

  Lees meer >

 • 3DTUIN Designer

  Creëer en verbeter uw eigen product met deze unieke tuin ontwerpsoftware. Elk ontwerp is vanaf nu gemakkelijk om te zetten in een 3D film. Ga met uw klanten gezamenlijk wandelen door hun virtuele tuin en presenteer uw ideeën. Verwerk nieuwe ideeën direct en bekijk "realtime" het resultaat. Toon uw ontwerpen in elk gewenst seizoen. Ervaring met CAD is niet nodig!

  Lees meer >

 • DATAflor LANDXPERT

  De krachtige ontwerpsoftware voor groene en civiele dienstverleners die méér willen. DATAflor landXpert® is het nieuwe ontwerpen voor tuin- en landschap. Het laat u sneller ontwerpen in 2D en 3D. U kunt ermee presenteren, visualiseren en
  calculeren.

  Lees meer >

 • DATAflor CADXPERT

  Met DATAflor CADXpert maakt u van elke AutoCAD een onmisbaar stuk gereedschap voor tuin- en landschapsinrichting. De applicatie zorgt ervoor dat AutoCAD verrijkt wordt met extra functionaliteiten voor groene en civiele dienstverleners
  op gebied van ontwerp, planuitwerking, beplanting, beregening, objectbeheer en terreinmodellering.

  Lees meer >

Deel dit

Onze klanten