3DTUIN Designer

Creëer en verbeter uw eigen product met deze unieke tuin ontwerpsoftware. Elk ontwerp is vanaf nu gemakkelijk om te zetten in een 3D film. Ga met uw klanten gezamenlijk wandelen door hun virtuele tuin en presenteer uw ideeën. Verwerk nieuwe ideeën direct en bekijk "realtime" het resultaat. Toon uw ontwerpen in elk gewenst seizoen. Ervaring met CAD is niet nodig!


Visuele presentaties maken uw ontwerp onweerstaanbaar

De klant van vandaag is gewend aan indrukwekkende visuele presentaties. Om op te vallen is alleen het beste goed genoeg. TSD is binnen de groene branche al decennia koploper op het gebied van innovatie en technologie. TSD’s nieuwe 3DTUIN Designer software brengt uw goede ideeën en superieure technologie bij elkaar. U maakt gegarandeerd een onuitwisbare indruk.

Revolutionaire technologie geeft u een voorsprong

Met 3DTUIN Designer heeft u direct een streep voor op uw concurrenten. Wat dacht u van een realistische impressie van het ontwerp in ieder jaargetijde? Seizoen en leeftijd simulatie voor planten? Eenvoudig schakelen tussen 2D en 3D om het tussenresultaat te beoordelen en eventueel te verbeteren? Experimenteren met hoogtes en vormen in real-time, voor een onvergelijkbare efficiëntie bij het ontwerpen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Met als resultaat dat u vaker en sneller bij klanten aan de keukentafel zit. 

Wilt u meer informatie en voorbeeldfilms en -materialen zien? Klik hier of op de button om naar de website van 3DTUIN Designer te gaan.
Deel dit