TreeCommerce®

TreeCommerce® is hét communicatiemiddel voor de boomkwekerijbranche. Een centrale plek voor het beheren en versturen van aanbiedingslijsten met foto`s en hét middel om digitaal orders en afroepen te verwerken. Eenvoudig te bedienen en interactief voor kweker en koper. Via de portal op de website en vanuit de administratie in WinTree® bij productie- en handelsbedrijven.

Als kweker bouw je met TreeCommerce® Messenger snel een handelsnetwerk op, en bepaal je met wie je jouw voorraad deelt. Orders en afroepen verwerk je digitaal en snel in je bedrijfsadministratie in WinTree®. Kopers verwerken het aanbod automatisch in hun inkoopadministratie in WinTree®, overzichtelijk weergegeven via TreeCommerce® Messenger. 

Aanbod, orders en afroepen kunnen met TreeCommerce® Messenger op een overzichtelijke manier worden verwerkt in WinTree®. 

Bespaar tijd & geld

Aanbodslijsten met foto`s verspreid je vanaf nu sneller en makkelijker. Diverse algemene en klantspecifieke aanbodlijsten beheer en actualiseer je eenvoudig op één plek via de portal of WinTree®. Je kunt bestellingen en afroepen via TreeCommerce® Messenger moeiteloos importeren in WinTree®. Daarmee wordt handmatige invoer overbodig. Orderverwerking is hiermee een stuk eenvoudiger.

Eenvoudig overzicht

TreeCommerce® Messenger is zo opgezet dat je alle belangrijke zaken in één oogopslag kunt zien. In de portal en in WinTree®. Alle gegevens over je handelspartners, de verzonden berichten, ontvangen orders staan overzichtelijk bij elkaar. Met één overzichtelijk berichtencentrum is het eenvoudig communiceren.

Bedien uw klant op maat


Je kunt je aanbodslijst verspreiden als bericht dat kan worden ingelezen in de WinTree® database van je klant. Als Excel spreadsheet of als een e-mail met opmaak. Je kunt je klant op maat bedienen.

Voor meer informatie ga naar www.treecommerce.comDeel dit