WinTree®

WinTree® is modulair opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk om instellingen snel aan te passen en extra modules aan te zetten om mogelijkheden toe te voegen aan uw programma.

 • WinTree® Bedrijfadministratie

  De basis voor uw automatisering en koploper als het gaat om administratieve boomkwekerij software. U bent op een eenvoudige wijze op de hoogte van uw voorraad, verkopen en leveringen. WinTree® houdt alles gegarandeerd goed voor u bij.

  Lees meer >

 • WinTree® Financieel

  Geautomatiseerd boekhouden op een overzichtelijke en efficiënte manier. Een volwaardig Windows programma dat alle onderdelen bevat om uw financiën te beheren en dat in staat is om u snel en eenvoudig wegwijs te maken.

  Lees meer >

 • WinTree® Officemanager

  De specialist in relatiebeheer. Het programma is dusdanig opgezet dat het overal inzetbaar is en iedereen het eenvoudig kan bedienen. WinTree® Officemanager vormt een ijzersterke basis om uw relaties perfect van dienst te zijn. Dit stelt u in staat om uw kansen, bij bestaande klanten en prospects, optimaal te benutten.

  Lees meer >

 • WinTree® Plantinfo

  Door de bomen het bos weer kunnen zien. Met WinTree® Plantinfo kunt u dat. Planten selecteren op kleur, bloeitijd, hoogte, op welke grondsoort ze het best tot hun recht komen etc. WinTree® Plantinfo is een databank met planten en hun kenmerken, aangevuld met beeldmateriaal. U kunt er planten mee selecteren op basis van door u zelf te bepalen kenmerken, etiketten printen (sleuf-, steek- en plaketiketten) en plantenlijsten maken.

  Lees meer >

Deel dit