WinTree® Officemanager

De specialist in relatiebeheer. Het programma is dusdanig opgezet dat het overal inzetbaar is en iedereen het eenvoudig kan bedienen. WinTree® Officemanager vormt een ijzersterke basis om uw relaties perfect van dienst te zijn. Dit stelt u in staat om uw kansen, bij bestaande klanten en prospects, optimaal te benutten.De kracht van WinTree®: altijd actueel!  
                           
Hoe vaak heeft u zelf te maken met dingen die u onnodig irriteren? Leveranciers kennen uw naam nog steeds niet, ze vragen weer naar uw telefoonnummer en de offerte die u zou krijgen, is er nog steeds niet. Vervolgens krijgt u de verkeerde informatie en weet niemand iets van de gemaakte afspraken af. Een klant die dit overkomt spreekt niet altijd zijn ontevredenheid uit. Vaak zelfs het tegenovergestelde: Een ontevreden klant zoekt zijn heil bij de concurrent!

WinTree® Officemanager
Hulpmiddelen die bijdragen aan een betere prestatie vergroten uw kansen en zijn daarom van harte welkom. Met WinTree® Officemanager bent u in staat om vast te leggen wat u met een relatie heeft afgesproken en wordt u op tijd aan een afgesproken actie herinnerd. U weet direct wat u moet doen en wie u daarvoor moet hebben. Kansen benutten vereist de juiste actie op het juiste moment en dat kan alleen als u over volledige en correcte informatie beschikt. Dat is het doel van WinTree® Officemanager.


Deel dit