WinTree® App

De WinTree® App voor de boomkwekerij is het verlengstuk van WinTree® software op een smartphone met eenvoudig en functioneel bedieningsgemak. De App is gekoppeld aan de WinTree® database, waardoor relevante en actuele bedrijfsgegevens altijd binnen handbereik zijn. Binnen en buiten zijn nu nog beter met elkaar verbonden.De WinTree® App voor boomkwekerij is het verlengstuk van WinTree® software op een smartphone met eenvoudig en functioneel bedieningsgemak. De App is gekoppeld aan de WinTree® database, waardoor relevante en actuele bedrijfsgegevens altijd binnen handbereik zijn. Binnen en buiten zijn nu nog beter met elkaar verbonden. 

Ontdek de mogelijkheden van de WinTree® App!

De eerste onderdelen Relaties inzage en Voorraad mutatie zijn in 2018 geïntroduceerd. Nu is ook de nieuwste functie "Loodslijst" beschikbaar. Een interactieve functie die communicatie tussen binnen en buiten nog efficiënter maakt en tijdbesparing oplevert bij de werkprocessen. De volgende functie in de WinTree® App, "Foto", wordt in het voorjaar 2019 verwacht. 

Om met de WinTree® App te kunnen werken, is de zomerupdate 2018 (versie 8810.12) van WinTree® nodig.


 De onderdelen van de WinTree® App


Voorraad

(beschikbaar)

Direct informatie over de actuele voorraad in een overzichtelijke weergave. Met een makkelijke zoekfunctie en een duidelijke weergave van aantallen, maat, prijs en locatie per partij. 


Per partij zijn de specifieke details te zien. Ook is direct inzichtelijk hoeveel voorraad er in order of in levering staat en op welke datum geleverd moet worden. Detail informatie over uw voorraad altijd en overal bij de hand. Wijzigingen in de eigen voorraad kunnen via de App doorgevoerd  worden.  U switcht eenvoudig binnen een product tussen de diverse mutatie-opties. Diverse details kunt u wijzigen. Zoals bijvoorbeeld: aantal, maat, stadium, locaties, gereed datum, externe en interne tekst. Muteren wordt extra gemakkelijk door handige functies binnen de App, zoals bijvoorbeeld de ingebouwde calculator.

Na de bevestiging is de gewenste wijziging voor alle gebruikers, binnen WinTree® of de App, direct beschikbaar. 
Relaties

 (beschikbaar)

 Alle contactgegevens van relaties uit WinTree® beschikbaar met een directe   koppeling naar de navigatiefunctie van de smartphone.


                        
 Loodslijsten

  (beschikbaar)

De App-functie Loodslijst maakt de samenwerking tussen binnen en buiten efficiënter. Verzamelen en vervolgens laden: organiseren door aansturing van de App. Kantoor- en loodsmedewerkers zijn op de hoogte van de vorderingen van het werk en communiceren eenvoudig met elkaar via een "App-functie".

Papieren rompslomp in dit werkproces behoort hiermee tot het verleden. 

De App-functie ondersteunt
- Verzamelen per klant of locatie
- Communicatie tussen kantoor, loods en veld
- Weergave van de status van de werkzaamheden
- Fust registreren per werkbon
- Georganiseerd laden als het verzamelen klaar is
- Snelle verwerking op kantoor
Foto

 (beschikbaar vanaf voorjaar 2019)

 Direct foto's gemaakt met de smartphone koppelen aan voorraadpartijen, offerte of verzenden  naar klant of relatie. 

Haal het maximale uit mobiel werken

De WinTree® App is de nieuwe manier van werken in de boomkwekerij. Je bedrijf altijd en overal bereikbaar.
De mutatie onderdelen Voorraad en Loodslijsten zijn vanaf de oplevering in het najaar 2018 en de winter 2019 beschikbaar en kunnen tijdens de introductieperiode kosteloos worden uitgeprobeerd. U wordt tijdig geïnformeerd over het eindigen van de introductieperiode. Dan kunt u beslissen hoeveel App-licenties u wilt (blijven) gebruiken. 

Deel dit