WinTree® App

De WinTree® App voor de boomkwekerij is het verlengstuk van WinTree® software op een smartphone met eenvoudig en functioneel bedieningsgemak. De App is gekoppeld aan de WinTree® database, waardoor relevante en actuele bedrijfsgegevens altijd binnen handbereik zijn. Binnen en buiten zijn nu nog beter met elkaar verbonden.

De WinTree® App voor boomkwekerij - De app voor kwekers, telers en cash & carry. De WinTree® App is het verlengstuk van de bedrijfssoftware van WinTree® voor de boomkwekerij sector.
De App bestaat uit verschillende onderdelen die relevant zijn om op locatie te gebruiken. Door de App breed in te zetten bij medewerkers worden bedrijfsprocessen efficiënter uitgevoerd en is tijdwinst direct merkbaar. Communicatie tussen kantoor en de kwekerij of verkopers gebeurt met eenduidige en real-time data.

Ontdek de mogelijkheden van de WinTree® App!

De eerste onderdelen Relaties inzage en Voorraad mutatie zijn beschikbaar. In de winter wordt het aanbod uitgebreid met de functie Loodslijsten. Aansluitend, in voorjaar 2019 komt het onderdeel Foto beschikbaar.

Om met de WinTree® App te kunnen werken, is de zomerupdate 2018 (versie 8810) van WinTree® nodig.


 De onderdelen van de WinTree® App


Voorraad

(beschikbaar)

Direct informatie over de actuele voorraad in een overzichtelijke weergave. Met een makkelijke zoekfunctie en een duidelijke weergave van aantallen, maat, prijs en locatie per partij. 


Per partij zijn de specifieke details te zien. Ook is direct inzichtelijk hoeveel voorraad er in order of in levering staat en op welke datum geleverd moet worden. Detail informatie over uw voorraad altijd en overal bij de hand. Wijzigingen in de eigen voorraad kunnen via de App doorgevoerd  worden.  U switcht eenvoudig binnen een product tussen de diverse mutatie-opties. Diverse details kunt u wijzigen. Zoals bijvoorbeeld: aantal, maat, stadium, locaties, gereed datum, externe en interne tekst. Muteren wordt extra gemakkelijk door handige functies binnen de App, zoals bijvoorbeeld de ingebouwde calculator.

Na de bevestiging is de gewenste wijziging voor alle gebruikers, binnen WinTree® of de App, direct beschikbaar. 
Relaties

 (beschikbaar)

 Alle contactgegevens van relaties uit WinTree® beschikbaar met een directe   koppeling naar de navigatiefunctie van de smartphone.


                        
 Loodslijsten

  (beschikbaar vanaf begin 2019)

  Digitale loodslijsten met mutatiemogelijkheden, zodat er directe 
  communicatie tussen kantoor en kwekerij is.

Foto

 (beschikbaar vanaf voorjaar 2019)

 Direct foto's gemaakt met de smartphone koppelen aan voorraadpartijen, offerte of verzenden  naar klant of relatie. 
Haal het maximale uit mobiel werken

De WinTree® App is de nieuwe manier van werken in de boomkwekerij. Je bedrijf altijd en overal bereikbaar.
De mutatie onderdelen Voorraad en Loodslijsten zijn vanaf de oplevering in het najaar 2018 en de winter 2019 beschikbaar en kunnen tijdens de introductieperiode kosteloos worden uitgeprobeerd. U wordt tijdig geïnformeerd over het eindigen van de introductieperiode. Dan kunt u beslissen hoeveel App-licenties u wilt (blijven) gebruiken. 

Deel dit