WinTree® App

De WinTree® App voor de boomkwekerij is het verlengstuk van WinTree® software op een smartphone met eenvoudig en functioneel bedieningsgemak. De App is gekoppeld aan de WinTree® database, waardoor relevante en actuele bedrijfsgegevens altijd binnen handbereik zijn. Binnen en buiten zijn nu nog beter met elkaar verbonden.


De WinTree® App voor boomkwekerij is het verlengstuk van WinTree® software op een smartphone met eenvoudig en functioneel bedieningsgemak. De App is gekoppeld aan de WinTree® database, waardoor relevante en actuele bedrijfsgegevens altijd binnen handbereik zijn. Binnen en buiten zijn nu nog beter met elkaar verbonden. 

Ontdek de mogelijkheden van de WinTree® App!

De eerste onderdelen Relaties inzage en Voorraad mutatie zijn in 2018 geïntroduceerd. Daarna kwam de functie "Loodslijst" beschikbaar, een interactieve functie die communicatie tussen binnen en buiten nog efficiënter maakt en tijdbesparing oplevert bij de werkprocessen. Vervolgens werd de  functie "Foto" geïntroduceerd. Een functie die het mogelijk maakt om met de App foto's te maken of bestaande foto's uit de galerij te koppelen en te versturen. 

 

De onderdelen van de WinTree® App

Voorraad

Direct informatie over de actuele voorraad in een overzichtelijke weergave. Met een makkelijke zoekfunctie en een duidelijke weergave van aantallen, maat, prijs en locatie per partij. De nieuwe filterfunctie maakt het nog makkelijker om snel de gewenste informatie in beeld te hebben. Eenvoudig past u uw filters aan wanneer u snel andere informatie inzichtelijk wilt hebben.


 Per partij zijn de specifieke details te zien. Ook is direct inzichtelijk hoeveel voorraad er in order of in levering staat en op welke datum geleverd moet worden. Detail informatie over uw voorraad altijd en overal bij de hand. Wijzigingen in de eigen voorraad kunnen via de App doorgevoerd  worden.  U switcht eenvoudig binnen een product tussen de diverse mutatie-opties. Diverse details kunt u wijzigen. Zoals bijvoorbeeld: aantal, maat, stadium, locaties, gereed datum, externe en interne tekst. Muteren wordt extra gemakkelijk door handige functies binnen de App, zoals bijvoorbeeld de ingebouwde calculator.Na de bevestiging is de gewenste wijziging voor alle gebruikers, binnen WinTree® of de App, direct beschikbaar. 

Relaties

 Alle contactgegevens van relaties uit WinTree® beschikbaar met een directe   koppeling naar de navigatiefunctie van de smartphone.

                        


 Loodslijsten

 

De App-functie Loodslijst maakt de samenwerking tussen binnen en buiten efficiënter. Verzamelen en vervolgens laden: organiseren door aansturing van de App. Kantoor- en loodsmedewerkers zijn op de hoogte van de vorderingen van het werk en communiceren eenvoudig met elkaar via een "App-functie". 

Papieren rompslomp in dit werkproces behoort hiermee tot het verleden. 

De App-functie ondersteunt- Verzamelen per klant of locatie- Communicatie tussen kantoor, loods en veld- Weergave van de status van de werkzaamheden- Fust registreren per werkbon- Georganiseerd laden als het verzamelen klaar is- Snelle verwerking op kantoor


Foto

Get the picture: Foto’s in de WinTree® App!

Met de WinTree® App kunt u foto’s maken en eenvoudig koppelen aan uw assortiment of partij. U maakt de foto rechtstreeks met de WinTree® App of koppelt een eerder gemaakte foto uit uw galerij aan een product. De foto is beschikbaar binnen uw WinTree® bedrijfssoftware en kan ook snel gedeeld worden met anderen door bijvoorbeeld verzending via WhatsApp. 


Haal het maximale uit mobiel werken

De WinTree® App is de nieuwe manier van werken in de boomkwekerij. Uw bedrijf altijd en overal bereikbaar. WinTree® CONNECT bevat standaard 1 App-licentie.In WinTree® CONNECT is ook de seizoenapp beschikbaar. Deze App heeft een beperkte functionaliteit, kent een vast gebruikstegoed en geldigheidstermijn. Handig wanneer u tijdelijk extra App-licenties nodig heeft in drukke seizoenen met meer medewerkers die maar tijdelijk gebruik maken van de functionaliteit.Wilt u meer informatie over WinTree® CONNECT neemt u dan gerust contact met ons op.  

 
Deel dit