WinTree® CONNECT verbindt

Vanaf juli 2019 is WinTree® CONNECT beschikbaar. Deze WinTree® software biedt vele vernieuwingen, zoals bijvoorbeeld de inrichting van het nieuwe plantenpaspoort die vanaf 14 december a.s. verplicht is, maar bevat ook standaard een WinTree® App licentie en een TreeCommerce® Messenger 2.0 account.

WinTree® CONNECT 2019 wordt aangeboden door middel van de pakketten Handel of Kweker in de varianten "GREEN", "BLUE" en "GOLD" met een bijbehorend servicecontract. De pakketten zijn afgestemd op het type bedrijf en de behoefte aan bedrijfssoftware. 


Installatie voor bestaande WinTree® gebruikers
WinTree® CONNECT is geen reguliere update voor WinTree®-gebruikers en vraagt om extra aandacht. Daarom is passende ondersteuning beschikbaar. Hiervoor is een aantal ondersteuningsprogramma's samengesteld:

 • Comfort Premium
  Wilt u alvast aan de slag met WinTree® CONNECT en op een later moment gebruik maken van het volledige Comfort Programma? Kies dan voor comfort Premium! Eerst installeren en "plantenpaspoort proof" worden en later alle efficiënte
  voordelen, gericht op tijdwinst onder de knie krijgen. 

 • Comfort Programma 
  Dit programma bestaat uit een halve dag consultancy, verzorgd door een WinTree® specialist bij u op locatie, waarbij onderstaand programma doorgenomen wordt. 
  - Zo snel mogelijk "Plantenpaspoort"
  - Geld verdienen door het inzetten van de WinTree® App
  - Meer handel in minder tijd, m.b.v. TreeCommerce® Messenger
  - Uitleg nieuwe functies in WinTree® CONNECT
  - Uitleg Varb-koppeling (indien u een abonnement heeft bij Varb)  
  - Meer overzicht met 'Management Insight'

 • Comfort Online
  Met dit programma assisteren wij u bij de volledige installatie van WinTree® CONNECT én helpen wij u om "Plantenpaspoort proof" te worden. 

 • Comfort Plantenpaspoort
  De installatie van WinTree® CONNECT zelf doen, maar hulp nodig bij het activeren van het plantenpaspoort? Eén van onze specialisten helpt u bij het activeren van het plantenpaspoort (max. 2 etiket lay-outs), zodat u daarna het paspoort ter goedkeuring aan Naktuinbouw kunt voorleggen. 

Download hier de folder met alle informatie over de ondersteuningsprogramma's.

Belangrijk! Goedkeuring van het plantenpaspoort
Om plantenpaspoorten te mogen afgeven, moet er door Naktuinbouw bedrijfsautorisatie zijn afgegeven. Daarnaast moet het plantenpaspoort zelf ook goedgekeurd worden. In WinTree® CONNECT is de lay-out van het plantenpaspoort direct actief zodra WinTree® CONNECT geïnstalleerd is. Een voorbeeld van het plantenpaspoort dat gebruikt zal gaan worden, moet ter goedkeuring aan Naktuinbouw worden voorgelegd. 

Meer weten of het plantenpaspoort? Klik hier. 

Heeft u andere bedrijfssoftware en wilt u WinTree® CONNECT gaan gebruiken? Of wilt u meer weten over de ondersteuningsprogramma's voor WinTree® CONNECT neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@tsd.nl

Deel dit