Skip to content

Nieuws

Tijd besparen met 3DTUIN Designer

Met de 3DTUIN Designer software kunt u zelf binnen een aantal uren een mooie 3D impressie maken voor uw klant. Neem uw klant mee in een tuinwandeling en toon hen hoe de tuin eruit zal zien in de lente, de zomer, het najaar of in de winter. Speel met verlichting in uw ontwerp en laat het verschil tussen dag en nacht zien. Creëer de ultieme tuinbeleving voor uw klant!

Heeft u het continu druk en eigenlijk alleen tijd voor wat niet kan wachten? Neem dan toch even de tijd voor 3DTUIN Designer. De enorm gebruiksvriendelijke ontwerptool waarmee u niet alleen tijd bespaart, maar ook uw klanten aangenaam verrast. In een handomdraai 2D en 3D ontwerpen maken, waarmee u op potentiële klanten een onvergetelijke indruk maakt en opdrachten binnenhaalt? Waarom zou u die kans laten liggen?

Ontdek de enorme schat aan materialen van toonaangevende leveranciers uit de branche die u in uw ontwerp kunt opnemen, en die direct een heel realistisch, mooi visueel beeld geven: ACO BV, ADEZZ, Creastone, Ebben boomkwekers bv, Felixwood, FORNO, Furns Straatmeubilair BV, In-lite, Jub Holland, Marlux, METTEN stein + design, One to Sit B.V., Planten (SketchUp), Schellevis ,Beton B.V., Wienerberger Nederland B.V., Zeno Products, en MBI De Steenmeesters.

Wacht niet langer en probeer het zelf! Vraag nu een demoversie aan.