Skip to content

Nieuws

Kom meer te weten over ons educatieprogramma

Vergroot je kennis en ontdek hoe je nog meer haalt uit jouw WinTree® software. Denk hierbij aan een collega makkelijk op weg helpen met WinTree®, snel aan de slag gaan met TreeCommerce® Messenger en/of de WinTree® App, of leer hoe je goed voorbereid het seizoen in gaat.

Elk bedrijf is aan veranderingen onderhevig en dat geldt ook voor de WinTree® software. Het programma is in de loop der jaren uitgebreid met vele functionaliteiten en daar is ons educatieprogramma op afgestemd.

In de opleiding “Verdienen met WinTree®” stellen we samen met jou een zogenaamde menukaart samen, waarin onderwerpen zoals; Voorraadbeheer, App-gebruik, TreeCommerce® Messenger, Logistiek, Inkoop, Prijsaanvragen, Pricing, etc. aan bod komen.

Met de opleiding “De winst van het werken met de WinTree® App” laten we zien hoe de App tijdwinst kan opleveren wanneer het gaat om onderlinge communicatie tussen medewerkers en het snel gereed maken van orders voor verzending.

We hebben 6 opleidingen samengesteld die jou in staat stellen om de software nog slimmer in te zetten. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.