Skip to content

Nieuws

Meesters in de Tuin event

Na twee jaar kan het event weer fysiek plaatsvinden en wij kijken ernaar uit om je op 14 oktober in het Ebben Inspyrium te Cuijk te ontmoeten.

We tonen je graag de mogelijkheden van het inmeten met 3DTUIN Designer
Terreinen en percelen inmeten is essentieel om een prachtig ontwerp te maken. De uitkomst van een meetlint of afstandsmeter, vertaald naar aantekeningen op papier, vraagt veel nauwkeurigheid en is meestal erg tijdrovend. Fouten zijn ook snel gemaakt, zeker als de uitwerker en de inmeter niet dezelfde persoon is.

Het kan makkelijker mét tijdbesparing én minder fouten. Met 3DTUIN Designer kun je niet alleen het ideale ontwerp voor je klant maken, compleet met de meest actuele trends, maar ook de meetresultaten koppelen. Ter plaatse de meting uitvoeren en vervolgens inlezen wanneer je met 3DTUIN Designer aan de slag gaat. Jouw speciale ontwerp voor de klant zet je ook nog eens eenvoudig om in een 3D-film voor een onvergetelijke indruk.

Het gemak van 3DTUIN Designer stopt niet na presentatie aan de klant. Lees het ontwerpbestand eenvoudig in GPS meetsystemen in om daarna met het uitzetten van het werk te beginnen. De kans op fouten is klein en de kans op tevredenheid van jou en je klant des te groter. Gun jezelf de kans om kennis te maken met 3DTUIN Designer. Wij denken dat dit op jou een onvergetelijke indruk maakt.

Meer weten?
Bezoek ons tijdens het Meesters in de Tuin event op 14 oktober of neem contact met ons op via info@tsd.nl.