Skip to content

Nieuws

Passfield Data Systems Ltd nu onderdeel van TSD

Passfield Data Systems, een van de marktleiders voor boomkwekerij software oplossingen in het Verenigd Koninkrijk, is onderdeel geworden van TSD. De volledig geïntegreerde software oplossing van Passfield biedt boomkwekerijen en handelsbedrijven in het groen complete controle over bedrijfsprocessen, van bijvoorbeeld verkoop tot voorraadbeheer en productieplanning. De software kan worden ingericht en toegepast zoals het best passend is bij het “groenbedrijf”.

Naast het aanbieden van onze producten op de Nederlandstalige markt, bieden wij onze software ook al jaren Engelstalig en onder andere in het Verenigd Koninkrijk aan. Wij verwachten dat de samenwerking met Passfield heel goed aansluit op het bedienen van de boomkwekerijsector in het Verenigd Koninkrijk.

Passfield heeft een indrukwekkende klantengroep, variërend van kleine familiebedrijven tot grote nationaal georiënteerde ondernemingen, met één of meerdere vestigingslocaties. De lange tijd dat klanten samenwerken met Passfield, sommigen al meer dan 10 of zelfs 20 jaar, bewijst wel dat Passfield de behoefte van klanten goed begrijpt. Hierin zien we dan ook een belangrijke overeenkomst met het DNA van TSD. In de komende periode zal veel aandacht worden besteed aan het kennismaken met de Engelse klanten en de samenwerking tussen het Nederlandse en Engelse team.

Wij heten onze Engelse collega’s van harte welkom!