Beter Groen BV

Wij zijn een hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in het compleet aanleggen en onderhouden van tuinen én hoogwaardig openbaar groen in al zijn facetten. Daarnaast leidt onze vakkennis en creativiteit, gecombineerd met uw wensen en eisen, tot een prachtig op maat gemaakt tuinontwerp.

Peter van Doren

Sinds 2009 werk ik als ontwerper bij Beter Groen met het tekenprogramma AutoCAD, aangevuld met DATAflor CAD V6 van TSD. Dit is een hele verbetering met enkele jaren geleden toen we de ontwerpen nog met de hand maakten.

Het programma biedt ons vele voordelen, zoals:
-    uniformiteit in de ontwerpen
-    tekeningen zijn snel op te werken door middel van vaste symbolen
-    er zijn makkelijk wijzigingen in aan te brengen
-    tekeningen zijn snel en overzichtelijk terug te vinden

Door de aanvulling in het programma zoals bijvoorbeeld de ‘symboollijnmanager’ kan ik heel eenvoudig  contouren van onder andere plantvakken voorzien van een arcering. Dit geeft de tekening diepte waardoor deze beter te begrijpen is door de klant.

Doordat ik standaardsjablonen heb aangemaakt, die ik compleet naar eigen wens heb aangepast én gebruik maak van snelkeuzetoetsen voor bepaalde functies, kan ik sneller een compleet ontwerp maken dan dat ik eerst met de hand deed. Veel instellingen in het programma stel je namelijk één keer goed in, waarna je er bij elke nieuwe tuin plezier van hebt. TSD heeft ons daar goed bij ondersteund! 

Naast AutoCAD maken we bij Beter Groen onder meer gebruik van WinTree en Business V6, uitgebreid met documentenmanagement. Beter Groen is een hoveniersbedrijf gevestigd in het Brabantse Udenhout, dicht bij Tilburg. We zijn sinds 1987 uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met 10 jonge, enthousiaste,vakbekwame medewerkers!


Deel dit

Samenwerking met TSD

Wij streven naar een langdurige klantrelatie, waarbij wij u helpen succesvoller te zijn met behulp van onze software.